ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

1 Οκτωβρίου 2023
surgical_education_diagram_3_0-e1696132599627.png

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΕΧ, με χαρά ανακοινώνει την εκπαιδευτική χορηγία προς δύο συναδέλφους χειρουργούς, αναλαμβάνοντας την κάλυψη των εξόδων σε Εκπαιδευτικά Courses στο Κέντρο IRCAD στο Στρασβούργο.

Συγκεκριμένα :

  1. Στον συνάδελφο κ.Χαμζίν Αλέξανδρο, του οποίου η ομάδα έλαβε το 1ο Βραβείο της καλύτερης εργασίας, στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΕΧ τον Μάϊο του 2023, η Εταιρεία αναλαμβάνει την χορηγία του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου “Laparoscopic Urological Surgery Intensive Course”.
  2. Στον συνάδελδο κ.Κόφφα Στέφανο, ο οποίος συμμετείχε στο “Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Προηγμένη Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική της Καρδιοοισοφαγικής Συμβολής – Ι. Καλοήθεις Παθήσεις» της ΕΕΕΧ, και αρίστευσε στις γραπτές εξετάσεις του προγράμματος του μεταπτυχιακού με τίτλο ”Νέες Τεχνολογίες Χειρουργικής Πεπτικού-Ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές-Βαριατρική χειρουργική” ,η Εταιρεία αναλαμβάνει την χορηγία του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Colorectal Surgery Intensive Course.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΕΕΧ,

Σεπτέμβριος 2023.


Ποίοι Είμαστε


Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής & Άλλων Επεμβάσεων. Δείτε πρισσότερα εδώ.Εγγραφείτε

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας και ενημερώσεις.

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

Copyright 2018. All rights reserved. Designed & Developed by Justi in Time

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Για να διευκολύνουμε τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου, χρησιμοποιούμε «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων / κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και τα οποία είναι απαραίτητα για τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου.

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.
  • _gat
  • _ga
  • _gid

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες