Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Προηγμένη Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική της Καρδιοοισοφαγικής Συμβολής – Ι. Καλοήθεις Παθήσεις»

15 Απριλίου 2022
ENDOSCOPY-SEMINAR-2022_640X250.jpg

Αγαπητοί Συνεργάτες, φίλοι και μέλη της ΕΕΕΧ.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο “Προηγμένη Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική της Καρδιοοισοφαγικής Συμβολής – Ι. Καλοήθεις Παθήσεις», που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής & Άλλων Επεμβατικών Τεχνικών σε συνεργασία με το ΠΜΣ «Νέες Τεχνολογίες Χειρουργικής Πεπτικού – Ελάχιστα Επεμβατικές Τεχνικές – Βαριατρική Χειρουργική» (Διευθυντής Καθηγητής Δημήτριος Θεοδώρου), στις 24 Ιουνίου 2022, στο Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα.

Στο εξειδικευμένο αυτό εκπαιδευτικό σεμινάριο θα παρουσιάσουμε και θα αναλύσουμε εκτενώς και εμπεριστατωμένα την παθολογία, μεθοδολογία και διερεύνηση των καλοήθων παθήσεων της καρδιοοισοφαγικής συμβολής, και ακολούθως αναλυτικά και διεξοδικά, τις σύγχρονες μεθόδους ενδοσκοπικής και ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής θεραπείας αυτών.

Θα εστιάσουμε σε παρουσιάσεις video τεχνικών, αλλά και δύσκολων περιστατικών, σε ανάλυση αμφιλεγόμενων θεμάτων, καθώς και σε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συζητήσεις-αντιπαραθέσεις (Debates) που θα αναλύσουν σε βάθος όλες τις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται σήμερα για την αντιμετώπιση των καλοήθων παθήσεων της γαστροοισοφαγικής συμβολής.

Ομιλητές θα είναι καταξιωμένοι Έλληνες επιστήμονες με ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο στις ως άνω αναφερόμενες παθήσεις.

Ελπίζουμε στην ενεργό συμμετοχή σας, που είναι απαραίτητη για την επίτευξη των επιστημονικών σκοπών του Σεμιναρίου και σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία ERA ΕΠΕ. (Τηλ: 210 3634944, info@era.gr), για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: https://hiatalcourse2022.gr/

Οι Συντονιστές του Σεμιναρίου:

Γεώργιος Σάμπαλης

Διευθυντής Χειρουργός
Ευρωκλινική Αθηνών
Α’ Αντιπρόεδρος ΕΕΕΧ

Δημήτριος Θεοδώρου
Καθηγητής Χειρουργικής ΕΚΠΑ.


Ποίοι Είμαστε


Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής & Άλλων Επεμβάσεων. Δείτε πρισσότερα εδώ.Εγγραφείτε

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας και ενημερώσεις.

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

Copyright 2018. All rights reserved. Designed & Developed by Justi in Time

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Για να διευκολύνουμε τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου, χρησιμοποιούμε «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων / κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και τα οποία είναι απαραίτητα για τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου.

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.
  • _gat
  • _ga
  • _gid

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες