ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

4 Ιανουαρίου 2022
president-message-1200x343.jpg

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Προέδρου του ΔΣ της ΕΕΕΧ, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε. Μετά από 8 έτη συνεχούς και -ουσιαστικής θέλω να πιστεύω- παρουσίας και δραστηριοποίησης από διάφορες θέσεις στο ΔΣ της Εταιρείας μας, ήρθε η ώρα της μεγαλύτερης ευθύνης, αυτής του Προέδρου.

Πέρα από την όποια προσωπική δικαίωση/ικανοποίηση, η τιμή αυτή αντανακλά πρωτίστως την ποιότητα του έργου που επιτελείται, με συνέπεια και σε βάθος χρόνου, από όλους τους συνεργάτες της Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝ Λάρισας, η οποία προφανώς αναγνωρίζεται και αναδεικνύεται διαμέσου αυτής της διάκρισης.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι, διαισθανόμενος πως ο πήχης έχει τεθεί πλέον πολύ ψηλά από τους προηγούμενους εμού διατελέσαντες Προέδρους της ΕΕΕΧ, θα καταβάλλω την μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε η Εταιρεία μας να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών, σε πείσμα των δυσμενών εξωτερικών συγκυριών και συνθηκών, έχοντας ως πρόσθετο εφόδιο την θετική αύρα/κεκτημένη ταχύτητα από το πρόσφατο, κατά γενική ομολογία επιτυχημένο, Πανελλήνιο Συνέδριό μας.

Η ενεργός συμμετοχή της ΕΕΕΧ στην εκπαίδευση των νέων συναδέλφων θα συνεχίσει να αποτελεί βασική προτεραιότητα και προς αυτή την κατεύθυνση θα ήθελα να σας καλέσω όλους να συμβάλλετε με νέες ιδέες, αλλά κυρίως, με ενεργό συμμετοχή.

Θα είμαι στη διάθεση όλων των συναδέλφων με γνώμονα το συμφέρον της ΕΕΕΧ και την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων που έχουν τεθεί από τους προκατόχους μου.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 Γεώργιος Α. Τζοβάρας

 Καθηγητής Χειρουργικής ΠΘ


Ποίοι Είμαστε


Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής & Άλλων Επεμβάσεων. Δείτε πρισσότερα εδώ.Εγγραφείτε

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας και ενημερώσεις.

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

Copyright 2018. All rights reserved. Designed & Developed by Justi in Time

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Για να διευκολύνουμε τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου, χρησιμοποιούμε «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων / κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και τα οποία είναι απαραίτητα για τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου.

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.
  • _gat
  • _ga
  • _gid

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες