ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

4 Ιανουαρίου 2024
Presidents-Message-1200x600.jpeg

Αγαπητά Μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής,

Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή και προνόμιο να σας απευθύνομαι ως Πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη της Εταιρείας, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την στήριξη και βοήθεια που μου παρείχαν κατά την επί 6ετία διαδρομή μου ως μέλος του ΔΣ.

Καθώς αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου έχουν ανατεθεί και αισθανόμενος την βαρύτητα της πλούσιας διαδρομής των εξαιρετικών προκατόχων μου, είμαι γεμάτος με ένα βαθύ αίσθημα αφοσίωσης στην προώθηση και εκπλήρωση της συλλογικής αποστολής των στόχων της Εταιρείας και συντονισμού των δραστηριοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής.

Η εμπειρία που απέκτησα μέχρι τώρα κυρίως ως Γενικός Γραμματέας στην βελτίωση της λειτουργίας της Εταιρείας και την ανάπτυξη αυτής και μετέπειτα η ολοκλήρωση με μεγάλη επιτυχία του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου του οποίου είχα την τιμή να είμαι Πρόεδρος, αποτελούν εφαλτήριο για έμπνευση και δημιουργικότητα την επόμενη διετία.

Τους επόμενους μήνες, πρόκειται να ξεκινήσει μία προσπάθεια διαμόρφωσης του μέλλοντος της Εταιρείας μας η οποία θα είναι επικεντρωμένη στην εκπαίδευση των νεότερων συναδέλφων και στην εξέλιξη του χαρακτήρα της και των δραστηριοτήτων της, πάντα μέσα στα πλαίσια της ανάπτυξης της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και άλλων Επεμβατικών Τεχνικών στην χώρα μας.

Η συμβολή και η ενεργός συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ενθαρρύνω να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ιδέες σας, τους προβληματισμούς σας και τις φιλοδοξίες σας για την Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και ανυπομονώ να συνεργασθώ με όλους, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου.

Εύχομαι σε όλους σας μια καλή και δημιουργική χρονιά

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Σάμπαλης

Πρόεδρος της ΕΕΕΧ.

Διευθυντής Γενικής και Λαπαροσκοπικής Κλινικής

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.


Ποίοι Είμαστε


Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής & Άλλων Επεμβάσεων. Δείτε πρισσότερα εδώ.



Εγγραφείτε

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας και ενημερώσεις.

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

Copyright 2024. All rights reserved.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Για να διευκολύνουμε τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου, χρησιμοποιούμε «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων / κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και τα οποία είναι απαραίτητα για τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου.

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.
  • _gat
  • _ga
  • _gid

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες