Α΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής & 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής της Παχυσαρκίας.

9 Νοεμβρίου 2022
Screenshot_1.jpg

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με χαρά σας προσκαλούμε στο “15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής και 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής της Παχυσαρκίας”  που θα πραγματοποιηθούν, για τρίτη συνεχόμενη φορά σε συνδιοργάνωση, στις 26-28 Μαΐου 2023 στην Αθήνα.

Το μήνυμα του Επικείμενου Συνεδρίου «Μελετώντας το παρελθόν, στηρίζοντας το παρόν και στοχεύοντας το μέλλον», αφορά την συνεχιζόμενη προσφορά των Εταιρειών μας στην Ενημέρωση και Εκπαίδευση των νέων Χειρουργών μας στις επιστημονικές εξελίξεις της Σύγχρονης Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και των Νέων Τεχνολογιών.

Θεωρούμε σημαντικό καθήκον μας, την ανάπτυξη όλων των σύγχρονων και αναπτυσσόμενων μεθόδων της ενδοσκοπικής χειρουργικής στη χώρα μας, εναρμονιζόμενοι με τα διεθνή δεδομένα και standards.

Βασιζόμενοι λοιπόν στην εμπειρία της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και στηρίζοντας την ανάπτυξη αυτής σήμερα, στοχεύουμε στην αναφορά, ενημέρωση και εκπαίδευση και στην Ρομποτική Χειρουργική, θεωρώντας ότι αποτελεί αναπόσπαστο κλάδο της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής.

Η καινοτομία του Συνεδρίου μας, αφορά την διαμοίραση του προγράμματος σε  “Λαπαροσκοπική Ημέρα – Laparoscopic Day» και «Ρομποτική Ημέρα – Robotic Day», δίνοντας έμφαση ιδιαίτερη σε κάθε μία από τις τεχνολογίες αυτές της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής!!

Καλούμε όλους τους φοιτητές και ειδικευομένους χειρουργούς όπως παρακολουθήσουν το σημαντικό επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Καλούμε όλους τους ειδικευμένους χειρουργούς και ειδικούς στα τρέχοντα θέματα της ενδοσκοπικής χειρουργικής όπως μεταφέρουν και ανακοινώσουν την εμπειρία τους στον τομέα τους.

Τέλος καλούμε όσους ενδιαφέρονται για την ρομποτική χειρουργική να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο «πρακτικές προσομοίωσης βασικών δεξιοτήτων στη ρομποτική χειρουργική davinci», που θα διεξαχθεί παράλληλα τις ημέρες του συνεδρίου.

Γνωρίζοντας ότι η ενεργός συμμετοχή σας θα συμβάλει σημαντικά στην πραγματοποίηση των στόχων μας, σας ευχαριστούμε όλους και σας περιμένουμε στο ξενοδοχείο Royal Olympic στις 26-28 Μαΐου 2023 στην Αθήνα.

 

Ο Πρόεδρος του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής

Γεώργιος Σάμπαλης

Γενικός Χειρουργός, Λαπαροσκόπος

Διευθυντής-Χειρουργός

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

A’ Ανριπρόεδρος ΔΣ ΕΕΕΧ.

 

Ο Πρόεδρος του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου Χειρουργικής της Παχυσαρκίας

Χαρίλαος Παππής

Γενικός Χειρουργός, Διευθυντής Κλινικής

Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής

Ογκολογίας & Παχυσαρκίας

Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

 

Site ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: https://laparoscopy2023.gr/


Ποίοι Είμαστε


Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής & Άλλων Επεμβάσεων. Δείτε πρισσότερα εδώ.Εγγραφείτε

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας και ενημερώσεις.

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

Copyright 2018. All rights reserved. Designed & Developed by Justi in Time

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Για να διευκολύνουμε τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου, χρησιμοποιούμε «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων / κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και τα οποία είναι απαραίτητα για τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου.

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.
  • _gat
  • _ga
  • _gid

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες