14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής και 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής της Παχυσαρκίας.

10 Ιουνίου 2021
Screenshot_1.jpg

Αγαπητά μέλη, αγαπητοί συνάδελφοι,

Με χαρά σας προσκαλούμε στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής και 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής της Παχυσαρκίας που θα πραγματοποιηθούν, για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε συνδιοργάνωση, στις 10-12 Σεπτεμβρίου 2021 στη Λάρισα.

Η ρευστότητα που επικρατεί – όχι μόνο σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο – λόγω της πανδημίας και η αδυναμία ασφαλούς πρόβλεψης της κατάστασης, ακόμη και με σχετικά μακροπρόθεσμη προοπτική, επιβάλλει την ανάγκη του σχεδιασμού του Συνεδρίου μας με υβριδική μορφή. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν σημαίνει την παραμικρή έκπτωση ποσοτική είτε και κυρίως, ποιοτική, από τους ούτως ή άλλως φιλόδοξους στόχους των δύο εταιρειών.

Παρ’ ότι ο κορονοϊός μονοπωλεί το ενδιαφέρον της ιατρικής επιστήμης εδώ και κάποιους μήνες, η ζωή δεν σταματά και η χειρουργική, και μαζί η λαπαροενδοσκοπική εκδοχή της, εξακολουθούν να εξελίσσονται. Συγχρόνως, η βαριατρική χειρουργική, μεταλλασσόμενη σε μεταβολική χειρουργική, διευρύνει το πεδίο “δράσης” της, μελετώντας τις επιδράσεις και την αποτελεσματικότητα των τεχνικών της στους παχύσαρκους ανθρώπους αλλά και διερευνώντας καινούργιες τεχνικές για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Βασική επιδίωξη του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη αυτής της εξέλιξης των λαπαροενδοσκοπικών τεχνικών για όλο το φάσμα των επιμέρους αντικειμένων της χειρουργικής ειδικότητας, μέσα από στοχευμένα θεματικά στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, αντιμαχίες αλλά και βιντεοπροβολές από εκλεκτούς Έλληνες και διακεκριμένους ξένους ομιλητές, αλλά και η απόδοση βήματος στους νέους χειρουργούς καθώς και τους χειρουργούς της επαρχίας – επ’ ευκαιρία άλλωστε και της διοργάνωσης για πρώτη φορά του Συνεδρίου στην επαρχία.

Γνωρίζοντας ότι η ενεργός συμμετοχή σας θα συμβάλλει σημαντικά στην πραγματοποίηση των στόχων μας, σας ευχαριστούμε όλους, και σας περιμένουμε στη Λάρισα

Το site του Συνεδρίου είναι: www.laparoscopy2021.gr

Μέσα απο το site του συνεδρίου αλλά και από εδώ, θα έχετε συνεχείς ενημερώσεις και ανακοινώσεις σχετικά με την περαιτέρω οργάνωση και επιστημονική στελέχωση του Συνεδρίου μας.

Ο Πρόεδρος
του 14ο Πανελλήνιου Συνεδρίου Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής
Γεώργιος Α. Τζοβάρας

Ο Πρόεδρος
του 12ο Πανελλήνιου Συνεδρίου Χειρουργικής της Παχυσαρκίας
Κωνσταντίνος Αλμπανόπουλος.

 


Ποίοι Είμαστε


Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής & Άλλων Επεμβάσεων. Δείτε πρισσότερα εδώ.Εγγραφείτε

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας και ενημερώσεις.

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

Copyright 2024. All rights reserved.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Για να διευκολύνουμε τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου, χρησιμοποιούμε «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων / κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και τα οποία είναι απαραίτητα για τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου.

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.
  • _gat
  • _ga
  • _gid

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες