ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

17 Νοεμβρίου 2019
ekloges.jpg
Προς τα μέλη της ΕΕΕΧ,
Ανακοινώνεται η προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΕΧ για την διετία 2020 – 2021, καθώς η θητεία του προηγούμενου ΔΣ λήγει τον Δεκέμβριο του 2019.
Τίθενται στην εκλογική διαδικασία προς πλήρωση οι θέσεις του Α’ Αντιπροέδρου, του Β’ Αντιπροέδρου, του Γενικού Γραμματέα, του Ειδικού Γραμματέα, του Ταμία και δύο συμβούλων/μελών.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις εκλογές έχουν όλα τα μέλη της ΕΕΕΧ που ειναι πλήρως οικονομικώς τακτοποιημένα και έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον 2 ετη τακτικής συνδρομής στην ΕΕΕΧ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την υποψηφιότητα τους γραπτώς, δηλώνοντας την θέση για την οποία ενδιαφέρονται, μέχρι και τις 29/11/2019. Η αίτηση γίνεται με email στoν Γενικό Γραμματέα της ΕΕΕΧ κ. Αρχοντοβασίλη (arfotis@gmail.com), με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση σχετικά με την εκλογική διαδικασία.
Πρώτη Ημερομηνία εκλογών ορίζεται η 5η Δεκεμβρίου 2019, στις 17:00, στα γραφεία της ΕΕΕΧ, Μαιάνδρου 23, Αθήνα.
Σε περίπτωση μη απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης (παρουσία μικρότερη του 1/3 των τακτικών μελών της ΕΕΕΧ), τότε οι εκλογές θα επαναληφθούν το Σάββατο 14/12/2019 σε ώρα και μέρος που θα ανακοινωθούν μετά τις 5/12/2019.
Σχετικά με τις οικονομικές σας εκκρεμότητες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Ταμία της ΕΕΕΧ κ. Αγιομαμίτη (agiogeo@gmail.com).
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας
Θεοδώρου Δημήτρης              Αρχοντοβασίλης Φώτης

Ποίοι Είμαστε


Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής & Άλλων Επεμβάσεων. Δείτε πρισσότερα εδώ.Εγγραφείτε

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας και ενημερώσεις.

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου.

Copyright 2018. All rights reserved. Designed & Developed by Justi in Time

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Για να διευκολύνουμε τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου, χρησιμοποιούμε «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων / κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και τα οποία είναι απαραίτητα για τη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου.

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.

Η Google μας βοηθάει να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο, προκειμένου να βελτιώνουμε τη λειτουργία και το περιεχόμενο της και την εμπειρία των χρηστών / επισκεπτών.
  • _gat
  • _ga
  • _gid

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες